Jim scoort met eten én koffie

Koffie aan het einde van de tunnel

Je ziet recensenten er niet vaak heel vaak over schrijven in hun restaurantkritieken: koffie. Johannes van Dam kon er laatst natuurlijk niet omheen bij zijn 10- in het Parool voor het Amsterdamse Sreaming Beans. Maar zaterdag 2 februari schreef Ronald Hoeben in een pracht van een recensie over het nieuwe Restaurant de Jong in Rotterdam over koffie. Sterker nog, hij opent zijn recensie zelfs met de twee bumpers van een restaurantbezoek: brood én koffie. Het brood komt bij Jim van de koffie- en broodzaak Hopper en de koffie wordt geleverd door Bocca.

Jim de Jong van Restaurant de Jong en Tewis Simons van Bocca

Eigenaar en chef-kok Jim de Jong (24) is al jarenlang een enorme kook- en koffiegek. Jim heeft zelfs Coen van Sprang nog geholpen met zijn voorbereidingen voor twee DBC's  en zijn laatste WBC. Daarom is het extra leuk dat een recensent het opvalt hoe goed de koffie is bij Jim! Nog een mooi detail. Bij Jim werkt Luuk Bouman in de bediening, en guess what? Luuk is een oud-collega van Coen! Jim werkt met een La Marzocco Linea en molens van Mahlkönig 

Deze video op Bogue geeft een goede indruk van Jims nieuwe restaurant:

Restaurant de Jong Raampoortstraat 38 Rotterdam T:(010) 4657 955

Gerelateerde producten

  1. Linea

    info
  2. K30 Vario

    info
  3. K30 Twin

    info
  4. ProM

    € 1.306,80 infoadd to cart
  5. Gusto

    € 6,81 info
  6. Gusto

    € 25,80 infoadd to cart
  7. Full Blend

    € 23,80 infoadd to cart
Reageren

Reactie toevoegen

Lees reacties
Share:
Terug